Aicinājums piedalīties Pusaudžu resursu centra rīkotā diskusijā

Cieņa, uzticība, lojalitāte un emocionālā inteliģence – tās ir vērtības, kuras nevar apgūt vienā dienā un pieaugušā vecumā. Kopš bērnības viņi ir kļuvuši stiprāki.

Pēdējā laikā īpaši tiek runāts par pusaudžu emocionālajiem aspektiem dažādās vidēs, taču mazāk tiek runāts par vecāku iespējām un veidiem, kā atbalstīt savus pusaudžus.

Ja pusaudzis pārnāk mājās no skolas un ieskrien istabā, nesasveicinoties ar vecākiem, viņam kaut kas jādara, lai viņš justos gaidīts. Ja dumpinieks neievēro mājsaimniecības pamatnoteikumus un izrāda necieņu pret ģimeni, kā jums vajadzētu reaģēt?

Kā ģimenes locekļi viens otru nemulsina un nesadusmojas, kad ir viens otram blakus? Kā jūs varat izveidot uzticamas attiecības? Kādus pusaudžu vecākus bieži uzdod? Aicinām mediju pārstāvjus pārrunāt to, kas sākas mājās ceturtdien, 10.novembrī plkst.12:30.

Diskusija notiek Latvijas valsts svētku nedēļā, lai uzsvērtu mūsu valsts nākotnes nozīmi. Jaunā paaudze būs tikpat garīgi vesela kā vecākā paaudze. Tas nozīmēs, ka mūsu valsts un sabiedrība turpmāk būs vesela. Pasākuma apmeklējums ir lielisks veids, kā iesaistīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment